Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Кам'янка-Бузька

Понеділок, 10 серпня 2020, 12:16

Кам'янка-Бузьку міськраду на тиждень закрили на карантин через Covid-19

Кам'янка-Бузька

Кам’янка-Бузька міська рада працюватиме в закритому режимі через погіршення ситуації із коронавірусом.

Про це повідомила прес-служба Кам'янка-Бузької об'єднаної територіальної громади.

З 10 до 14 серпня Кам’янка-Бузька міська рада працюватиме в закритому режимі.

"У зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації в громаді та з метою недопущення розповсюдження коронавірусної інфекції між працівниками міської ради, з 10 до 14 серпня міська рада працюватиме у закритому режимі (без прийому відвідувачів)" – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що такі заходи є тимчасовими.

Нагадаємо, сьогодні завантаженість ліжок в лікарнях першої хвилі перевищила 50%, тому у області розпочали розгортати лікарні другої хвилі.

Додамо, з серпня в Україні запрацювавала нова система рівнів епідемічної небезпеки поширення Covid-19. Регіони України поділили на зелену, жовту, помаранчеву і червону зону залежно від рівня заповненості ліжок, кількості тестувань на 100 тисяч громадян, відсотка виявлення хворих і динаміки захворюваності. Слідкувати за введенням зон можна на інтерактивній карті.

Львів та три райони області опинилися у помаранчевій зоні поширення коронавірусу, проте у місті працюватимуть заклади фізичної культури і спорту.

Загалом карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, продовжили до кінця серпня. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.