Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

тістик ростислав

facebook.com

П'ятниця, 14 серпня 2020, 14:13

СКА у Львові реалізує унікальний проект реконструкції стрілецького комплексу – нардеп Ростислав Тістик

тістик ростислав

Міністерство оборони України виділило три млн грн на реконструкцію стрілецького комплексу навчально-спортивної бази літніх видів спорту у Львові.

Про це повідомив народний депутат Ростислав Тістик.

«Рішення прийняли на початку серпня та додатково включили цей об`єкт в план капітального будівництва. Наразі спорткомплекс СКА чекає на проведення тендерів, аби почати реконструкцію саме стрілецького комплексу», - повідомив він.

Тістик відзначив, що за масштабами робіт проект реконструкції стрілецького комплексу не має аналогів в Україні.

Загальна вартість робіт з реконструкції стрілецького комплексу складає 465 млн грн. Роботи мають бути виконані на полігонах для стрільби загальною площею 4400 м².

Ростислав Тістик нагадав, що  у 2018 році пожежа знищила полігони для стрільби.  Отож зараз тренування відбуваються в приміщенні площею 1000 м². Спортсмени не можуть відпрацьовувати стрільбу з гвинтівки на 25 та 50 метрів, бо не вистачає місця.

Нардеп висловив впевненість, що 30 млн грн - це лише початок, вдасться віднайти всю суму, необхідну для завершення робіт з реконструкції.

Нагадаємо, Ростислав Тістик ініціював створення об’єднання "Випускники Франка" в парламенті

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.