Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

leopolisnews.net

Четвер, 13 грудня 2012, 12:58

Едер звинуватив Садового у наклепі на Оперний театр

Директор Львівського національного оперного театру опери й балету ім. Соломії Крушельницької Тадей Едер висловив претензії голові Львова Андрію Садовому за поширення неправдивої інформації про Оперний театр.

Про це Едер заявив сьогодні, 13 грудня, під час пленарного засідання сесії Львівської міськради, повідомляє кореспондент Варіантів.

За словами Едера, Садовий поширив неправдиву інформацію про Львівську оперу в інтерв’ю одному із телеканалів, заявивши, що там відбуваються неприпустимі для такого закладу речі, зокрема, спів під фонограму.

Едер нагадав, що 28 листопада Опера надала приміщення в оренду для святкування 20-річчя радіо Львівська хвиля, при цьому замість звичних 20 тис. грн. оренди приміщення здали за 15 тис. грн.

Під час святкування на сцені опери виступив співак Дзідзьо, що продемонстрував оголені частини тіла. Це викликало обурення керівництва театру.

Едер зазначив, що Садовий не був в Опері 28 листопада, відтак, йому ніхто не давав права обзивати театр.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.