Синютка заявив, що частина бюджету Львова гуляє у кишенях Садового туди-сюди

Четвер, 24 вересня 2020, 17:13

Нардеп Олег Синютка заявив, що частина бюджету Львова залишається у кишенях чиновників Садового.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Кандидат у голови Львівської ОТГ, народний депутат від фракції "Європейська Солідарність" Олег Синютка наголосив, що зарплатні чиновників не відповідають реальному стану речей, котрі відбуваються в місті. На його переконання, Львів втратив темпи розвитку і перестав демонструвати спроможність до динамічних сучасних змін. 

"Заробітня плата мера Львова така ж, як і в мера Варшави. Різниця в тому, що дохід столиці Польщі у 15 разів вище, ніж у Львові", – зазначив Олег Синютка.

Олег Синютка запевнив, що кількість заступників у міського голови Львова Андрія Садового є більшою, ніж у будь-якому іншому місті-партнері Львова.

"Для багатьох людей у місцевій владі мерія стала місцем легкої наживи, піклування про "своїх", а не про всіх. У міського голови Садового 7 заступників, 7 радників і 21 позаштатний радник", – заявив він.

Синютка розповів, як оплачуватиметься робота за умови його перемоги на виборах 25 жовтня.

"Преміювання не буде для чиновників, як належне, а лише за результатами отриманих досягнень. Я пропоную нові принципи формування зарплат у міській владі. А саме: скоротиться адміністрація міського голови, кількість заступників мера буде обмеженою - до 4, зарплата міського голови, його заступників і всіх чиновників формуватиметься відповідно до можливостей бюджету та реально виконаного обсягу робіт, скоротиться розрив між зарплатами вищого керівництва та іншими працівниками міської адміністрації", – заявив Олег Синютка. 

Олег Синютка сьогодні у Львові провів пресконференцію на тему "Чиновники Садового залізли в кишеню львів'ян".

Нагадаємо, Варіанти щомісяця публікують інформацію з доходами чиновників Львівської міської ради. Детальніше ви можети дізнатись про це у наступних статтях: Серпневі гроші Садового, Червневі гроші Садового.

Додамо, 6 вересня, Олег Синютка заявив про балотування на посаду голови Львівської ОТГ. 17 вересня, на обласній конференції партії "Європейська Солідарність" затвердили списки кандидатів від партії до рад області, районів та ОТГ.

Мітки: вибори 2020, Європейська солідарність, новини львова, Олег Синютка