Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

бруківка на вул. С.Бандери

Прес-реліз,   Вівторок, 13 жовтня 2020, 13:25

У Львові ніде не вчать, як правильно класти бруківку – Алла Нижник

бруківка на вул. С.Бандери

У місті немає жодного професійно-технічного училища чи спеціальних курсів, де вчать як правильно класти бруківку.

Про це заявила експертка з питань стратегічного розвитку та місцевого самоврядування, кандидатка у депутати Львівської міської ради від ВО «Батьківщина» Алла Нижник.

«Малювати жовті лінії без реконструкції не можна. На жаль, ми маємо проекти, які немає кому робити, це, зокрема, стосується бруківки на вулиці Бандери. У нас немає жодного професійно-технічного училища, де вчать класти бруківку, і у жодного продавця бруківки немає курсів, як правильно її класти. Тому у місті немає фахівців, які можуть кваліфіковано це зробити. Підрядники не хочуть працювати з бруківкою, бо вони не знають всіх нюансів, адже видів бруківки є багато. Для підрядників вигідніше покласти асфальт» – пояснила експертка.

Вона також наголосила на недолугих рішеннях мерії щодо ремонту доріг.

«Ми не маємо розуміння, як вже зроблене буде працювати у майбутньому. Навіть ті проекти, які вже реалізовані, – невідомо, які будуть результати і наслідки. Наприклад, ми не знаємо, що буде після того, як ми запустимо вулицю Хмельницького. Ми вже бачимо результати облаштування квазі-кільця – це зайві світлофори, незаконний острівець на Чорновола. Куди мають подітися автомобілі з вулиці Пекарської?

Вважаю, що треба зупинити деякі проекти і зробити аудит того, що зараз робиться. Дуже сумнівним є острівець на вулиці Мазепи – ніхто не врахував, що там є місця компактного проживання незрячих, як вони мають виходити з громадського транспорту. Тобто має бути аудит того, що вже зроблено» – наголосила Алла Нижник.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.