Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ігор Яворський

Четвер, 29 жовтня 2020, 13:42

Яворський вдруге очолить Борислав

Ігор Яворський

За попередніми результатами на виборах мера Бориславської ОТГ переміг Ігор Яворський.

Про це повідомив Ігор Яворський на своїй сторінці у Фейсбуці.

Чинний міський голова Борислава Ігор Яворський, який йшов на вибори як самовисуванець, за попередніми результатами, переміг на виборах міського голови цього міста.

"Окрема подяка всім, хто підтримав мою кандидатуру на посаду міського голови. Це висока оцінка моїй роботі і водночас величезна відповідальність. Але я твердо переконаний, що попереду нас чекають нові позитивні зміни, і я зроблю все можливе, щоб виправдати очікування громади" – наголосив Ігор Яворський. 

Як повідомляє видання "Варто – Галицькі новини", Яворський отримав підтримку 74,32% голосів виборців, за нього проголосувало 7 840 виборців. На другому місці опинилася Любов Голубіцька (партія "Слуга народу") із 1069 голосами або 10,13%.

Інші кандидати набрали менше пів тисячі голосів.

Зазначимо, на виборах-2015 Ігоря Яворського підтримала партія "Об'єднання "Самопоміч". Тоді свої кандидатури на мера Борислава також висунули 9 претендентів.

Нагадаємо, на посаду міського голови Борислава претендували 9 осіб.

Додамо, Солонківську ОТГ очолить Богдан Дубневич, Золочівську ОТГ – Ігор Гриньків, Жовківську ОТГ – Олег Вольський, Глинянську ОТГ – Володимир Чорнопис, Сокільницьку ОТГ – Тарас Сулимко, Володимир Ременяк – Городоцьку ОТГ, Буську ОТГ – Ростислав Сліпець, Володимир Керницький – Давидівську ОТГ, Андрій Залівський – Червоноградську ОТГ, Микола Дрозд – Стрілківську ОТГ, Анатолій Белей – Бродівську ОТГ, Стрийську ОТГ – Олег Канівець, Красненську ОТГ – Роман Фурда, Сокальську ОТГ – Сергій Касян, Новороздільську ОТГ – Ярина Яценко, Новояворівську ОТГ – Володимир Мацелюх, Пустомитівську ОТГ – Олег Серняк, Самбірську ОТГ – Юрій Гамар, Сколівську ОТГ – Микола Романишин, Трускавецьку ОТГ – Андрій Кульчинський, Кам'янка-Бузьку ОТГ –Олег Омелян, Радехівську ОТГ – Степан Коханчук.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.