Олег Синютка звільнятиме Львів від концепту руского міра

Четвер, 29 жовтня 2020, 13:30

Кандидат на посаду першого голови Львівської ОТГ Олег Синютка назвав програмні засади роботи нової влади на Львівщині.

Про це Олег Синютка повідомив під час брифінгу сьогодні у Львові.

Кандидат на посаду першого голови Львівської ОТГ, нардеп Олег Синютка назвав 12 пунктів програми організації нової влади на Львівщині.

Зокрема, він зазначає, що Львівщина поверне статус політичної столиці України, і обіцяє критикувати політику провладної партії "Слуга народу" та президента України Володимира Зеленського.

"Ми запрошуємо до співпраці всі проукраїнські сили. Львів і Львівщина має стати моделлю, яка покаже, що об'єднання проукраїнських сил задля місцевих мешканців", – зазначив Олег Синютка.

Також у програмі вказано про викорінення корупції у місцевій владі та проведення аудиту інвестиційних коштів, аби зрозуміти, куди направлялися багатомільярдні позики. Щобільше, Синютка пропонує припинити життя міста в борг.

"Сьогодні міська влада критично накопичила борг, і кожен львів'янин вже винен 10 тисяч гривень", – зазначив Олег Синютка.

Синютка також додає, що розвиватиме у місті малий та середній бізнес, розвиватиме індустріальні парки зі залученням інвестицій, а також припинить хаотичну забудову міста, переглянувши генплан Львова у зв'язку з розширенням межі ОТГ.

Олег Синютка планує вирішити транспортний колапс на дорогах Львова та розв'язувати питання з нестачею дитячих садочків та шкіл у районах нової забудови, де не передбачено жодного навчального закладу та обіцяє по, як мінімум, по одному новому садочку та школі у Львові щороку. Пріоритетом буде організація життя в місті для молодих людей.

Одинадцятим пунктом в програмі Олега Синютки стане перетворення Львова у центр міжнародного туризму, а також залучення закордонних інвестицій.

Також Олег Синютка планує змінити ідеологічний нахил української культури у бік європейського культурного простору, відкидаючи концепцію "Рускій мір". Синютка планує реалізувати програму "Львів культурна столиця України".

Нагадаємо, у неділю, 25 жовтня, в Україні стартували місцеві вибори. У Львові на виборах явка склала 38,6%, проголосували 220 415 виборців.ЦВК зареєструвала 17 кандидатів на посаду міського голови Львова.Сам Олег Синютка зайняв друге місце у виборах на посаду голови Львівської ОТГ з відривом від чинного міського голови Львова Андрія Садового лише на 7,57%.

"Європейська солідарність" отримала більшість у Львівській міській раді, Львівській районній раді та Львівській районній раді.

 

Мітки: вибори 2020, новини львова, Олег Синютка, програма