Львівська міськрада не підписала угоду на обслуговування десяти приміських маршруток

Вівторок, 22 грудня 2020, 10:19

Львівська міськрада не підписала договір про передачу, у рамках реформи децентралізації, приміських автобусних маршрутів від Львівської ОДА.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Львівська ОДА, яка є організатором перевезень на 10 автобусних маршрутах загального користування, що обслуговують населені пункти, які у зв'язку із децентралізацією входять до складу Львівської ОТГ, ще на початку грудня ініціювала передачу їх Львівській міськраді, однак договір міськрада не підписала.

"Передача мала відбутися шляхом підписання тристоронньої угоди про заміну сторони організатора перевезень на приміських автобусних маршрутах загального користування, що входять до складу Львівської територіальної громади, організатором яких, станом на сьогодні, є Львівська облдержадміністрація.

Однак, для підписання тристоронньої угоди уповноважений представник від Львівської міської ради не з’явився" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, наприкінці листопада Львіввська міськрада звинуватила Львівську ОДА у відмові погодити схеми 9 автобусних маршрутів до сіл і міст, які об'єднуються зі Львовом, і яку ще 2 жовтня цього року затвердив виконавчий комітет міськради.

Натомість у Львівській ОДА заявили, що не мають повноважень продовжувати автобусні маршрути зі Львова до населених пунктів Львівської ОТГ.

Мітки: Львівська міська рада, Львівська ОДА, Львівська ОТГ, львівські маршрутки, новини львова, пасажирські перевезення, перевізники