Антонов купив Херсонський нафтоперевалочний комплекс

Четвер, 4 лютого 2021, 12:20

Компанія ОККО Group придбала Херсонський нафтоперевалочний комплекс для розвитку інфраструктури зі зберігання пального.

Про це повідомив власник холдингу ОККО Group (концерн "Галнафтогаз") Віталій Антонов на своїй сторінці у Facebook.

У січні цього року ОККО Group придбала Херсонський нафтоперевалочний комплекс для розвитку інфраструктури із зберігання пального.

"Розвиток інфраструктури для зберігання пального логічний крок на фоні розвитку нашого бізнесу. Справа в тому, що ОККО вже давно не просто мережа, яка займається реалізацією пального та товарів через магазини на АЗК. Ми постачаємо нафтопродукти великим та малим гуртом, надаємо послуги зі зберігання і транспортування нафтопродуктів, з експертизи якості пального. Саме тому компанія активно розвиває власну логістичну інфраструктуру, у тому числі інвестує у модернізацію власних нафтобаз" – написав Антонов.

За його словами, ОККО Group, станом на сьгоодні, має 10 власних нафтобаз, 1 газонаповнювальну станцію у Львівській області та 19 стаціонарних та мобільних лабораторій контролю якості нафтопродуктів.

"З цим активом логістика для нас стала більш ефективною та мобільною. Крім того, - прямий доступ до середземноморського ринку нафтопродуктів, тобто мова йде про диверсифікацію джерел постачання пального" – зазначив Віталій Антонов.

Надалі планується провести модернізацію нафтоперевалки. Обсяг інвестицій – до 3 мільйонів доларів.

Зазначимо, OKKO Group – всеукраїнський холдинг, флагманом якого є мережа АЗК "ОККО" ("Концерн" Галнафтогаз"). У холдинг також входить житлово-будівельна компанія "Ваш дім".

У жовтні 2019 року у міськраді погодили будівництво цією компанією багатоповерхового житлового кварталу на вул. Пасічній, 133 на площі майже 12 га. 

Додамо, цьогоріч Антонов розпочинає будівництво цілорічного курорту в смт. Славське. Про будівництво цього курорту стало відомо ще у 2019 році.

Мітки: віталій антонов, Галнафтогаз, новини львова, окко