Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад у Львові

Четвер, 8 квітня 2021, 11:32

У Львові від коронавірусу вакцинували 140 громадських діячів

медичний заклад у Львові

Всього у Львові 11 бригад імунізації міських медзакладів вакцинували 520 осіб.

Про це повідомила пресслужба Львівської міськради.

Вчора, 7 квітня, у Львові 11 бригад імунізації міських медзакладів вакцинували від коронавірусу 520 осіб.

Як розповіли в Центрі здоров’я та медичної статистики Львова, вчора щеплення отримали: 50 медиків міських медичних закладів, 18 медиків обласних медичних закладів, 244 медики приватних медичних закладів, 125 осіб поважного віку, 14 військовослужбовців, 25 працівників соціальних служб, 41 освітянин, 1 громадський діяч, 1 маломобільна людина й 1 особа, що доглядає за нею.

Загалом перше щеплення від коронавірусу у Львові вже мають 10449 осіб (з них фахівці медичних закладів: 2007 – міських, 3283 – обласних та 3142 – приватних, а також 140 громадських діячів, 1315 осіб поважного віку, 293 військовослужбовці, 44 представники галузі освіти, 223 соціальні працівники та 1 маломобільна людина й 1 особа, що доглядає за нею.

Раніше у Львові назвали публічних осіб, які першими отримали вакцину від коронавірусу. Це були голова Львівської ОДА Маким Козицький, директор департаменту охорони здоров‘я Львівської ОДА Орест Чемерис та депутат Львівської обласної ради від партії "Європейська Солідарність" Олександр Ганущин.

Нагадаємо, Львівська область знаходиться на третьому місці серед областей України за темпами вакцинації населення після Києва та Дніпропетровської області. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.