Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівські маршрутки

Середа, 21 квітня 2021, 16:36

Львівська ОДА продовжить золочівську маршрутку до Поморян

львівські маршрутки

Автобусний маршрут Золочів – Бібщани планують продовжити до села Поморяни.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА. 

Львівська ОДА ініціювала продовження схему внутрішньорайонного автобусного маршруту загального користування № 465 Золочів – Бібщани, який курсує через село Ремезівці, до села Поморяни.

У облдержадміністрації наголосили, що коригування маршруту дозволить сполучити населені пункти Підгір’я, Коропець, Шпилокоси, Бібщани та Ремезівці з центром територіальної громади у селі Поморяни, до складу якої вони входять.

"У зв’язку з реформою децентралізації та неврегульованим питанням повноважень щодо організації пасажирських перевезень на автобусних маршрутах загального користування в межах ОТГ, постає питання забезпечення транспортного сполученням населених пунктів в межах однієї територіальної громади з центром громади" – заявив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Додамо, на території Львівської області створили 73 об'єднані теритріальні громади та сім нових районів: Львівський, Червоноградський, Стрийський, Самбірський, Дрогобицький, Золочівський та Яворівський.

Експерти вважають, що перспективний план розвитку Львівської області, затверджений за поданням Львівської ОДА у травні 2020 року, розробили з порушеннями і без консультацій з громадськістю.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.