Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

дорога Бориня-Боберка

loda.gov.ua

П'ятниця, 4 червня 2021, 10:10

Онур відновив ремонт дороги, де обвалився асфальт

дорога Бориня-Боберка

Онур відновив ремонтні роботи на автомобільній дорозі Бориня – Боберка, де виник обвал.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОДА.

Вчора, 3 червня, підрядна організація "Онур" відновила ремонти на автомобільній дорозі Бориня – Боберка, де в селі Нижня Яблунька через дощі обвалилось 1,5 метри дороги.

За словами заступника голови Львівської ОДА Юрія Бучка, дорога, на якій сталися зсуви, не здана в експлуатацію і є будівельним майданчиком, а тому недоліки підрядники усуватимуть за свій рахунок.

"Розпочали роботи з відновлення трьох ділянок дороги Бориня-Боберка, де були часткові зсуви. Власне, до цього практично два місяці проєктанти та інженери напрацювали консультативне рішення щодо додаткового водовідведення і зараз погодні умови дозволяють надалі продовжити роботу.

Якщо говорити про зсуви, то зараз дорога не здана в експлуатацію. Це будівельний майданчик. Всі недоліки, які тут є проектант та підрядник будуть усувати за свій кошт. Упродовж місяця ці зсуви мають ліквідувати", − зазначив Юрій Бучко.

Також Юрій Бучко повідомив, що сьогодні відновлять роботи на наступній ділянці дороги в 4 кілометри, які планують відреставрувати цього року

Нагадаємо, "Онур" відремонтує ділянку дороги Бориня – Боберка, де обвалився асфальт, та отримає 50 мільйонів на продовження ремонту цієї дороги.

Додамо, 3 травня на дорозі Львів-Луцьк у селі Гайок обвалився дорожній міст. У Службі автомобільних доріг Львівщини вважають, що руйнацію моста спричинила безвідповідальність водіїв, а поліція Львівщини натомість відкрила кримінальне провадження за статтею "службова недбалість". 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.