Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Верещук

Фб Верещук

Середа, 16 червня 2021, 11:50

Летюча нардепка Верещук відкрила страшну таїну вакцинації нардепів

Ірина Верещук

Народних депутатів України щеплюють від коронавірусу вакциною Pfizer.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Сьогодні, 16 червня, народна депутатка з Львівщини від фракції "Слуга народу" Ірина Верещук повідомила журналістам, що нардепів вакцинують від Covid-19 вакциною від Pfizer.

"У нас справді на першому поверсі роблять вакцинацію. Для мене це було незвично, я цього не очікувала, але з'ясовується, що вчора нам пропонували вакцинацію Pfizer", − розповіла Ірина Верещук.

За її словами, вакцинація депутатів тривала один день, і нардепка не знає, чи відбуватиметься ця процедура надалі.

Натомість як повідомляє Українська правда, в апараті Ради зазначили, що вакцинація, про яку повідомили народних депутатів, їхніх помічників та працівників апарату здійснюється згідно з графіком міністерства охорони здоров'я. Також повідомляють, що саме МОЗ визначив місце і запропонував вакцину для народних обранців.

Нагадаємо, вчора у Львівську область прибула нова партія Pfizer, яку використають для вакцинації суддів та представників органів місцевого самоврядування.

Додамо, 29 травня на території стадіону "Арена Львів" запрацював центр вакцинації населення, де роблять щеплення особам, що записалися у чергу на вакцинацію від коронавірусу через мобільний додаток "Дія".

Також до "Арени Львів" організували безплатний доїзд. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.