Зміст статті

23 червня 2021Прес-реліз

Огляд архітектурно вражаючих житлових комплексів Львова

Цікава підбірка варіантів для покупки житла.

Львів - перспективне місто. Тут є буквально все: архітектура, прогресивні компанії, природа та розвинена інфраструктура. Сьогодні місто активно розбудовується та пропонує все більше цікавих та комфортних житлових комплексів і щоразу більше людей закохуються не лише в архітектурні принади центральної частини міста, а й розглядають варіанти як залишитись тут на постійне місце проживання.

На сайті DOM.RIA новобудови Львова мають попит та завжди активно оновлюються. Місцеві кажуть, що зараз, як ніколи раніше, місто Лева почали забудовувати. Кожен житловий комплекс перевершує попередній і за рівнем комфорту, і за зовнішнім виглядом. Якщо Ви у пошуках хороших варіантів для покупки житла, рекомендуємо ознайомитися із підбіркою.

 

ЖК Парус Сіті

Варто врахувати, що нові житлові комплекси у Львові будуються або на окраїнах, що формує окремий новий район, або ж на вулицях, що ведуть до центра чи є до нього прилеглими. Житловий комплекс Парус Сіті саме такий, адже знаходиться на майже центральній і одній з найбільших вулиць міста. Ідея забудовника - це будівництво шести домів різноманітної висоти з футуристичною архітектурою. Тут будуть не лише квартири, а й комерційні та офісні приміщення. Значною перевагою цього ЖК є зручне розташування, адже до центру міста, аеропорту чи вокзалу дорога займе близько 15 хвилин машиною.

ЖК Семицвіт

Архітектура цього житлового комплексу змусить усміхнутися кожного, адже житловий комплекс  має широку кольорову гамму, яка створює настрій доброго і радісного. Компанія-забудовник "Інтеграл-Буд" створила цілий мікрорайон, де є все необхідне для комфортного життя. Комплекс розташований за 15 хвилин пішої ходьби до Оперного театру, поруч є садок, школа, парк Івана Франка, два університети – ЛНУ імені Івана Франка та "Львівська політехніка" та прекрасний собор Святого Юра.

 

Вілла Магнолія

Якщо ви все життя мріяли про власний будинок, але не хотіли жити далеко за межами міста, то Вілла Магнолія саме те, що потрібно. Це не просто житловий комплекс, а таунхауси з максимально продуманим використанням простору. Будівництво Вілла Магнолія сформувало довкола себе окремий район. Поруч є лісопаркова зона, де мешканці можуть проводити вільний час на природі у тиші та спокої від гамірного міста.

Грінвіль Парк у Львові

Забудовник реалізував у житловому комплексі "Грінвіль Парк" сучасну нерухомість з великою кількістю паркових алей, клумбами та газонами, та потурбувався про достатню кількість паркомісць, місце для вигулу собак, доріжки для велосипедів та самокатів, а також спеціальні місця для фанатів роликів. Забудовник пропонує окремі квартири із широкими терасами чи індивідуальним панорамним склінням.

ЖК Хюгге

Лише назва житлового комплексу вже багато, що може сказати про будинок. Скандинавський комфорт та затишок, що поєднується із сучасним стилем та функціональністю вразить кожного. Архітектори детально продумали зовнішній та внутрішний дизайн, використовували лише найкращі матеріали та технології. У комплексі є все необхідне: дитячий та спортивний майданчик, внутрішній закритий двір, підземний паркінг та паркова зона.

Автор: Прес-реліз

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.