Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

земельна ділянка

Середа, 28 липня 2021, 14:34

Івано-Франкове пів року не може погодити відведення земельної ділянки під кладовище

земельна ділянка

Через зміни до законодавства тепер відведення земельної ділянки під селищне кладовище має погодити Львівська ОДА.

Про це повідомила пресслужба Івано-Франківської селищної ради.

Для облаштування нового кладовища в смт. Івано-Франкове селищна рада більше пів року не може отримати погодження на відведення території через зміни в законодавстві.

Івано-Франківська селищна рада для облаштування кладовища має отримати погодження всіма Міністерствами проєкту розпорядження Львівської ОДА "Про вилучення, передачу у постійне користування та комунальну власність земельної ділянки із змінною цільового призначення". 

Зазначимо, з грудня 2020 по квітень 2021 року Івано-Франківська селищна рада без зауважень погодила у всіх Міністерствах аналогічний проєкт Кабінету Міністрів України. Втім, відповідно до закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин" від 28 квітня повноваження, щодо розпорядження землями лісового фонду перейшли до обласних державних адміністрацій.

Додамо, ділянка, на якій планується облаштувати нове кладовище в смт. Івано-Франкове має площу 2,2522 га (кадастровий номер 4625855350:02:000:0001) та не перебуває у комунальній власності, а належить до земель лісового фонду. Селищна рада планує передати територію під кладовище комунальному підприємству "Благоустрій-Янів".

Нагадаємо, торік Винниківська міськрада представила веб-сайт, який містить базу даних надгробків на Винниківському кладовищі у Винниках на вул. Тихій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.