Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад у Львові

Вівторок, 17 серпня 2021, 13:55

На Львівщині динаміка госпіталізації хворих на коронавірус зросла на понад 20%

медичний заклад у Львові

За останній тиждень в області зросла кількість підтверджених випадків коронавірусу у населення та госпіталізованих у медичні заклади.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОДА.

За останній тиждень в області погіршилась епідеміологічна ситуація − зросла кількість підтверджених випадків коронавірусу у населення та госпіталізованих у медичні заклади.

"Епідеміологічна ситуація на Львівщині упродовж останнього тижня, на жаль, погіршилась. Ми це спостерігаємо першочергово по коефіцієнту підтверджених випадків, які щоденно фіксуються центром профілактики та контролю. Окрім того, ми бачимо, що динаміка госпіталізації за останній тиждень також зросла на 22%" − повідомив керівник департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис.

Станом на ранок у Львівській області 185 пацієнтів знаходяться на стаціонарному лікуванні у визначених медзакладах, 20 хворих у реанімаційних відділеннях, з них 4 на апаратах ШВЛ. Ліжкова мережа медичних закладів області заповнена на 5,6%.

Зазначимо, медики прогнозують і надалі можливе зростання кількості захворілих та наполегливо радять не втрачати пильності та дотримуватись карантинних норм.

Нагадаємо, всього у Львові вакцинували від коронавірусу 133192 особи, з них двома дозами – 77847 осіб. А з 21 липня в Україні стартував п'ятий етап вакцинації проти коронавірусу, щеплювають усіх охочих старше 18 років.

Також у липні Міністерство охорони здоров'я зробило вакцину проти коронавірусу Pfizer доступною у центрах масової вакцинації для всіх охочих з пріоритетом для людей похилого віку та людей із супутніми захворюваннями.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.