Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. Шевченка

Середа, 1 вересня 2021, 13:44

У Львові передбачили майже 30 мільйонів на ремонт вулиці Шевченка в промисловій зоні

вул. Шевченка

Львівська міськрада замовила реконструкцію частини вул. Шевченка за 28 мільйонів гривень.

Львівське комунальне підприємство "Львівавтодор" оголосило закупівлю у системі ProZorro на капітальний ремонт вулиці Т.Шевченка в промисловій зоні, яку переможець тендеру має здійснити до 31 грудня 2022 року.

Аукціон стартує 14 вересня, а початкова закупівлі становить 28 708 953 грн.

Як вказано у закупівлі, ремонт вулиці здійснять на відрізку від будинку №313 до повороту на вул. Кузнярівку. Тут облаштують тротуари, велодоріжки, здійснять реконструкцію контактної мережі й дренаж, організують дорожній рух – встановлять дорожні знаки, відремонтують залізничний переїзд, облаштують мережу дощової каналізації, встановлять смітники й висадять 22 нових дерева.

Усі роботи оплачуються за кошти місцевого бюджету Львова.

Нагадаємо, з січня 2020 року підрядна організація ТзОВ "Онур" розпочала капітальний ремонт вул. Шевченка на відрізку від вул. Залізничної до вул. Левандівської. Вартість робіт склала 89,6 млн грн.

А з кінця квітня цей ж підрядник здійснює реконструкцію відрізку вулиці від вул. Ярослава Мудрого до вул. Залізничної, вартістю 186 млн грн.

Як повідомляли Варіанти раніше, вздовж усієї вулиці Шевченка замість бруківки зроблять асфальтне покриття, змінять кількість смуг, дозволять двосторонній рух приватних авто, облаштують "розумні" світлофори, а також планують облаштувати кільце на перетині з вул. Левандівською.

Також планують облаштувати спільні трамвайно-автобусні зупинки з висотою платформи не більше 250 мм та електронними табло для інформування про прогнозований час прибуття транспорту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.