Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Студентська поліклініка

list.in.ua

Четвер, 16 вересня 2021, 13:35

Десяту міську лікарню перейменували в Студентську поліклініку Львова

Студентська поліклініка

Депутати Львівської міської ради прийняли увалу про перейменування Десятої міської лікарні у Студентську поліклініку м. Львова.

Сьогодні, 16 вересня, на сесії Львівської міської ради депутати підтримали ухвалу "Про зміну назви Комунального некомерційного підприємства "Десята міська лікарня м. Львова".

"За" проголосували 53 депутати.

Зокрема, відтепер цей медичний заклад називатиметься Комунальне некомерційне підприємство "Студентська поліклініка м. Львова".

"На сьогоднішній день КНП "10 міська лікарня" надає медичну допомогу студентській молоді найбільших у Львові ВУЗів, обслуговуючи студентів навчальних закладів I-IV рівнів акредитації, серед яких − Львівський національний університет імені Івана Франка, Національний університет "Львівська політехніка", Український католицький університет, Львівський національний медичний університет, Львівський національний університет ветеринарної медицини, Українська академія друкарства, Національний лісотехнічний університет, Львівський університет банківської справи. Це іногородні студенти, які, в основному, звертаються за первинною та амбулаторно-поліклінічною допомогою до цього закладу охорони здоров'я" − йдеться у документі.

Згідно з документом, профіль медзакладу змінять, виключивши з нього надання стаціонарної медичної допомоги.

Нагадаємо, у червні депутати міськради прийняли концепцію розвитку галузі охорони здоров’я на території Львівської міської територіальної громади, що передбачає злиття львівських лікарень у три територіальні медичні об’єднання.

А на початку липня депутати міськради прийняли ухвалу про статут і положення цих ТМО.

Додамо, учасники медичного форуму, який проходив у Львові 9 червня, прийняли резолюцію до ВРУ з проханням відкоригувати податки для лікарів, щоб створити ТМО.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.