Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа на Львівщині

Середа, 29 вересня 2021, 15:08

На Львівщині 38% освітян отримали щеплення від Covid-19

школа на Львівщині

Станом на початок тижня у області повністю вакцинували 38% освітян та 72% працівників медичних установ.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради. 

Як заявив у понеділок, 27 вересня, під час засідання комісії з питань охорони здоров'я та материнства Львівської облради, директор департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА Орест Чемерис, на Львівщині станом на початок тижня вакциновано 38% освітян, а ще 48% працівників освіти отримали одну дозу вакцини.

Натомість у області найвищі показники вакцинації спостерігаються серед медиків. Зокрема, однією дозою вакцини від коронавірусу щеплені 97% працівників медичних установ, а дві дози отримали 72% медперсоналу.

"Освітяни виявилися найважчою категорією осіб, щодо вакцинації" – пояснив Орест Чемерис.

Через це депутати розглядають можливість контролю за вакцинацією вчителів через батьківські комітети.

Нагадаємо, з 23 вересня в усіх регіонах України запровадили "жовтий" рівень епіднебезпеки. Згідно із розпорядженням уряду, під час перебування у "жовтій" зоні усі навчальні заклади, де 80% вчителів не є вакцинованими, мають перейти на дистанційне навчання. Через це з 23 вересня майже 90% шкіл Львівщини перевели на дистанційне навчання.

Натомість всі школи у Львові продовжують працювати у звичному режимі й станом на 27 вересня близько 73% освітян Львова вакцинувалися від коронавірусу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.