Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Фб М. Козицького

П'ятниця, 1 жовтня 2021, 17:31

Нянів Козицький закінчив школу круглим відмінником

Максим Козицький

Голова Львівської ОДА Максим Козицький закінчив школу з золотою медаллю, а університет − з відзнакою.

Про це свідчать копії документів, які архів Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького надав у відповідь на запит Варіантів.

Голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький у 1998 році закінчив середню школу № 1 міста Миколаєва Львівської області з золотою медаллю. Відповідно до додатка до атестата, Максим Козицький отримав п'ятірки з усіх шкільних предметів.

З 1998 року по 2004 рік Максим Козицький навчався у ЛНМУ ім. Данила Галицького за спеціальністю медицина/лікувальна справа на бюджетній формі навчання. Університет Козицький закінчив також з відзнакою і майже з усіх предметів отримав "відмінно". Оцінка "добре" лише за "Соціальну медицину ООЗ та ВООЗ".

Зазначимо, що Пленум Вищого адміністративного суду України у п. 6.4 Постанови №10 від 29.09.2016р. зазначив: "оцінюючи суспільний інтерес щодо біографії конкретної особи, потрібно враховувати, що інформація може вважатись суспільно необхідною, якщо її поширення сприяє: … інформуванню про діяльність та поведінку публічних осіб, тобто осіб, які обіймають посади публічної служби та/або користуються публічними ресурсами, а також, у ширшому значенні, осіб, які відіграють певну роль у громадському житті − в політиці, економіці, мистецтві, соціальній сфері, спорті чи у будь-якій іншій сфері..."

А відповідно до частини другої статті 5 Закону "Про захист персональних даних" не є конфіденційною інформацією персональні дані, що стосуються здійснення особою, яка займає посаду, пов'язану з виконанням функцій держави або органів місцевого самоврядування, посадових або службових повноважень.

Нагадаємо, у 2019 році президент Володимир Зеленський у Червонограді офіційно представив нового голову Львівської ОДА Максима Козицького. До призначення на посаду Максим Козицький був директором низки компаній. Про нафтогазовийзелений та інший бізнес родини Козицьких Варіанти писали у статтях.

А у 2020 році Козицький погодився очолити Львівський обласний осередок партії "Слуга народу" й очолив список партії на місцевих виборах-2020 до Львівської обласної ради. Він пройшов до облради від цієї партії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.