Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

мобільні бригади

Вівторок, 19 жовтня 2021, 14:15

На Львівщині до вакцинації залучать додаткові мобільні бригади

мобільні бригади

У оласті планують посилити вакцинацію населення від коронавірусу.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Як заявила вчора, 18 жовтня, під час зум-наради з очільниками районних рад області голова Львівської обласної ради Ірина Гримак, у області необхідно активізувати роботу з вакцинації населення від коронавірусу і тримати на контролі цей процес у кожному населеному пункті.

"Якщо у питанні вакцинації лікарів та освітян ситуація позитивна, то у питанні щеплення населення – треба активно працювати. Від посилення карантинних обмежень страждатиме економіка області. На території, де це необхідно, є можливість скерувати додаткові мобільні бригади з вакцинації" – наголосила Ірина Гримак.

Також вона додала, що необхідно особливу увагу звернути на рівень вакцинації персоналу санаторіїв у курортних містах, зокрема в Трускавці та Східниці.

Нагадаємо, з 18 жовтня у Львові посилили карантин: у школах запровадили канікули, а ринкам, ТРЦ та ресторанам дозволили працювати лише за наявності вакцинованих працівників. Також у місті затвердили протокол для перевірки вакцинації в закладах Львова.

А з 21 жовтня в Україні стартують перевірки Сovid-сертифікатів правоохоронцями.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.