Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

карантин у Львові

Понеділок, 1 листопада 2021, 15:32

На Львівщині посилять перевірки Covid-сертифікатів

карантин у Львові

У закладах громадського харчування та ТРЦ "червоної" зони активізують контроль за дотриманням перевірки Covid-сертифікатів.

Про це повідомило РБК-Україна.

Сьогодні, 1 листопада, за результатами наради під головуванням прем’єр-міністра Дениса Шмигаля Мінекономіки, Держпродспоживслужбі й Національній поліції доручили активізувати контроль за дотриманням перевірки Covid-сертифікатів.

Зокрема, посилять перевірки Covid-сертифікатів у таких закладах "червоної" зони:

- ТРЦ;

- громадського харчування.

Нагадаємо, вчора у Львові за порушення карантину закрили 14 закладів, з них шість закладів громадського харчування.

А з 30 жовтня у Львові закрили всі заклади культури, натомість ресторани й салони краси працюють за умови повної вакцинації працівників та відвідувачів.

Зазначимо, з 30 жовтня у Львівській області запровадили "червоний" рівень епідемічної небезпеки, а з 21 жовтня для проїзду у транспорті міжобласного сполучення потрібно мати сертифікат про вакцинацію проти коронавірусу або свіжий тест на Covid-19.

Додамо, з 18 жовтня у школах Львова запровадили канікули, а ринки, ТРЦ та ресторани наразі працюють за наявності вакцинованих працівників. Натомість з 1 листопада в усіх школах міста запровадять дистанційне навчання, включно з початковими класами.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.