Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Наталія Шелестак

Вівторок, 7 грудня 2021, 17:30

У Львові для для мешканців пропонують зменшити співвідношення фінансування капремонту ліфтів

Наталія Шелестак

У міськраді зареєстрували ухвалу про зменшення для мешканців співвідношення фінансування капремонту ліфтів з 10% до 5%.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Депутатка Львівської міської ради від ВАРТА, голова бюджетної комісії Наталія Шелестак зареєструвала в міськраді проєкт ухвали щодо співфінансування капремонту ліфтів, яке пропонує зменшити: 5% – мешканці, 95% – місто.

За її словами, у Львові діє програма підтримки співвласників багатоквартирних будинків, де передбачено фінансування на заміну або капремонт ліфтів за кошти міського бюджету у багатоквартирних будинках – 90% за кошти міського бюджету Львова, 10% – за кошти співвласників будинку.

Шелестак вважає, що навіть 10% фінансування – тягар для мешканців, тому його потрібно зменшити.

"Більшість ліфтів у Львові морально застарілі та потребують негайного капітального ремонту. Зважаючи на постійний ріст цін, оплата цих робіт стає непіднімною ношею для членів ОСББ, які в межах співфінансування ремонтують дахи, фасади та інше. Дуже сподіваюсь, цю нашу спільну ініціативу разом з вартовими Володею Баб'яком та Ігорем Кідиком підтримають колеги-депутати на сесії міської ради" – розповіла Наталія Шелестак.

Публікація у межах Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.