Буська міськрада планує витратити понад 300 тисяч на систему централізованого оповіщення

Понеділок, 14 лютого 2022, 14:13

Буська міська рада може виділити 313 тис. грн на придбання та встановлення системи зв'язку, оповіщення та інформатизації цивільного захисту.

Про це йдеться у проєкті рішення "Про затвердження цільових програм", який опублікували на сайті Буської міської ради.

У четвер, 17 лютого, Буська міська рада на сесії розгляне питання затвердження програми технічного і фінансового забезпечення, удосконалення та розвитку системи централізованого оповіщення і зв’язку Буської МТГ на 2022 рік.

Відповідно до програми, Буська міська рада планує виділити 313 тис. 200 грн на систему централізованого оповіщення цивільного захисту, зокрема:

- 276 тис. грн для придбання трьох універсальних блоків оповіщення;

- 18 тис. грн на монтажні роботи зі встановлення трьох блоків оповіщення;

- 19,2 тис. грн для придбання ліцензії на спеціалізоване обслуговування прикладного програмного забезпечення "Автоматизована система оповіщення "Набат-ВО".

Програма фінансуватиметься з міського бюджету Буська в межах бюджетних призначень на відповідний бюджетний рік.

Як йдеться у документі, мета програми − "реалізація органами місцевого самоврядування державної політики у сфері цивільного захисту громадян". 

Зазначимо, існуюча система оповіщення забезпечує оповіщення 4% від загальної кількості населення Буської тергромади.

Нагадаємо, відділ освіти Буської міськради заплатить 49 тисяч гривень адвокату за представництво у справі про відсторонення вчителів.

Новина створена в межах проєкту "Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа", який реалізується ГО "Атом" у партнерстві з ІА "Варіанти" за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС "Прямуємо разом". Зміст новини не обов'язково зображає погляди ЄС.

Мітки: BST , АТОМ, Буська ОТГ, бюджетні кошти, новини львова, оповіщення, сесія міськради, цивільний захист