Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа у Львові

Понеділок, 14 березня 2022, 14:11

У Львові розпочали навчання для тисячі дітей з інших областей України

школа у Львові

Майже тисячу школярів з інших регіонів розпочали онлайн-навчання у Львові.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Станом на сьогодні, 14 березня, у львівських школах відновили дистанційне навчання. Загалом до шкільного навчання повернулись понад 67 тисяч учнів 1-11 класів міста та майже 1000 дітей з інших регіонів країни.

"Ми сьогодні відновили навчання у львівських школах в онлайн-форматі. Понад 67 тисяч львівських дітей зареєструвались сьогодні на онлайн-навчанні. Орієнтовно 1000 дітей, які приїхали тимчасово з інших регіонів України, навчаються разом з нашими учнями. Частина з них вчиться безпосередньо у школах, де вони зараз проживають, інша ж частина просто долучається онлайн" – наголосив міський голова Львова Андрій Садовий.

За його словами, до Львові прибули понад 200 тисяч людей, переселенців розселили також у 500 закладах освіти, культури та спорту міста.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що з 14 березня у області планують розпочати навчальний процес.

Додамо, як заявляв 10 березня голова Львівської ОВА Максим Козицький, у Львова немає місць для переселенців, натомість у області залишилися 18-20 тисяч місць. За два тижні Львів прийняв майже 200 тисяч переселенців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.