Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

продаж алкоголю

Четвер, 14 квітня 2022, 11:46

У Сокалі дозволили продавати міцний алкоголь

продаж алкоголю

На території Сокальської ОТГ з 15 квітня послабили заборону на продаж алкоголю, крім слабоалкогольних напоїв дозволили продавати міцний алкоголь.

Про це повідомляє Сокальська міська рада.

Вчора, 13 квітня, міський голова Сокаля Сергій Касян підписав розпорядження, яким дозволив з 15 квітня продавати на території Сокальської ОТГ алкогольні та слабоалкогольні напої з 10:00 год до 20:00 год.

Зокрема, кафе, ресторани можуть щоденно продавати алкоголь та слабоалкогольні напої у зазначені години.

Зазначимо, з 8 квітня у Сокалі було заборонено продавати алкоголь, за винятком слабоалкогольних напоїв, зокрема, пива і вина, а також на час дії воєнного стану й слабоалкогольні напої правоохоронцям, військовослужбовцям та людям, які виконують завдання із нацбезпеки.

А ще з 28 лютого Сокальська міськрада повністю заборонила продаж пива, алкогольних та слабоалкогольних напоїв, вин закладами торгівлі та громадського харчування усіх форм власності.

Нагадаємо, раніше Варіанти склали перелік ОТГ Львівщини, які на час дії воєнного стану повністю або частково заборонили продаж алкоголю. А з 1 квітня на території Мурованської та Жидачівської ОТГ вдень дозволили продавати алкогольні напої та пиво.

У Стрию з 6 квітня можна продавати слабоалкогольні напої, крім неділі, а на території Новояричівської громади встановили обмеження: лише одну пляшку одній людині. У Дрогобичі з 12 квітня також ослабили заборону на продаж алкоголю, а з 11 квітня – у місті Комарно.

Також у Львові з 1 березня магазинам та закладам громадського харчування повністю заборонено продавати алкогольні напої, однак петиція про дозвіл на продаж у Львові алкогольних напоїв міцністю до 20% за день набрала необхідну кількість голосів. Її мають розглянути депутати на сесії міської ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.