WOG збільшила продаж пального для клієнтів із карткою лояльності

Понеділок, 9 травня 2022, 13:44

Мережа АЗС WOG збільшила об’єм заправки до 20 літрів на одне авто за наявності картки лояльності.

Про це повідомляє мережа АЗК WOG на своїй сторінці у Фейсбуці. 

Мережа автозаправних станцій WOG заявила про збільшення відпуску пального приватним клієнтам, які мають карту лояльності PRIDE, до 20 літрів на добу.

"З 9.05 збільшується обмеження до 20 л на добу для приватних клієнтів при готівковому розрахунку чи оплаті банківськими картками, і лише за наявності картки лояльності PRIDE. Система PRIDE контролюватиме ліміт автоматично.

Цей крок дозволить забезпечити ефективну роботу служб критичної інфраструктури, а клієнтам АЗК WOG дозволить заправитись достатньою кількістю пального, щоб дістатися до пункту призначення або до наступного АЗК для дозаправки" – йдеться у повідомленні.

Обмеження на заправку на АЗК WOG було запроваджено з 29 квітня та обмежувалося 10 літрами на добу для приватних клієнтів за наявності картки лояльності.

Нагадаємо, дефіцит пального в Україні виник через припинення його поставок з традиційних ринків Білорусі та РФ та блокування морських поставок, масованих ударів російського агресора по інфраструктурі ринку, зокрема, руйнування Кременчуцького НПЗ, а також через запроваджені урядом граничні ціни на бензин та дизпаливо.

Мітки: WOG, АЗС, новини львова, ціни на бензин