Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Григорій Козловський

Фб Г. Козловського

Вівторок, 7 червня 2022, 15:22

Козловський відкриває курортний пляж у Винниках біля кришталевого озера

Григорій Козловський

Відпочинковий комплекс Emily Resort, що розташований на місці Винниківського озера, відкриває пляж для відвідувачів.

Про це повідомляє Emily Resort у м. Винники на своїй сторінці у Фейсбуці.

Комплекс відпочинку Emily Resort у Винниках з 8 червня розпочинає купальний сезон та відкриває пляж для відвідувачів.

"Вже від завтра, 8 червня, та щодня приходьте на City Beach – новий найбільший піщаний пляж для відпочинку біля кришталевого озера, який знаходиться всього у 4-х кілометрах від центру міста" – йдеться у повідомленні.

Emily Resort пропонує відвідувачам озеро та 2 природних басейни з регульованим дном для дітей глибиною 50 см та 90 см.

Зазначимо, що відпочинковий комплекс Emily Resort збудували на території колишнього Винниківського озера, усю воду якого спустили у 2018 році. А у січні цього року тут у тестовому режимі працював гірськолижний курорт.

Відпочинковий комплекс належить сім'ї львівського бізнесмена Григорія Козловського.

Додамо, що раніше у Львівській ОВА склали перелік місць Львівщини, де можна купатися. Озера у Винниках в цьому переліку немає.

Нагадаємо, що Григорій Козловський на місцевих виборах-2020 пройшов до Львівської обласної ради від партії Європейська солідарність. У 2015-2020 роках він був депутатом Львівської міськради у складі партії Блок Петра Порошенка. На початку травня Григорій Козловський подав заяву про складання депутатських повноважень.

Він володіє "Гранд Готелем" (проспект Свободи), також є власником готельно-ресторанного комплексу "Святослав", пивного ресторану "Королівська пивоварня" у Львові, був співвласником будівельної компанії Avalon, яка зводить у Львові першу 25-поверхівку. У березні 2018 року Григорій Козловський відкрив на площі Ринок, 36 новий ресторан у 5-поверховій колишній польській "кам'яниці Гєлязиновській". 

Його донька, Софія Максимець, будує готель на вул. Дорошенка, 2.

У 2020 році Козловський задекларував 36 мільйонів доходу, 140 мільйонів готівки та оплатив інтернет-навчання в Австрії на два мільйони.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.