Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

Четвер, 16 червня 2022, 11:42

Обласне підприємство з дезінфекції провело додаткову дератизацію декількох бомбосховищ Львова

Львів

Після 24 лютого підприємство "Профілактична дезінфекція" провело додаткову дератизацію в укриттях та бомбосховищах, що належать ЛКП.

Про це 14 червня під час сесії Львівської обласної ради повідомив в. о. директор обласного комунального підприємства Львівської обласної ради "Профілактична дезінфекція" Роман Добуш.

З 24 лютого, початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну, підприємство "Профілактична дезінфекція", яке займається знищенням гризунів та побутових комах (дератизація, акарацидна обробка територій), а також дезінфекцією, провело додаткову дератизацію у комунальних приміщеннях Львова, зокрема, укриттях та бомбосховищах.

ісля 24 лютого до нас надходило повідомлення від надзвичайної комісії Львівської міської ради, тому у тих об'єктах, які були відкриті, ми провели додаткову дератизацію" – наголосив Роман Добуш.

За його словами, усі ці об'єкти, де підприємство провело додаткову дератизацію, можуть використовуватися як укриття і вони входять в угоди по дератизації та дезінфекції, які "Профілактична дезінфекція" ще раніше уклала із комунальними підприємствами Львова. 

Додамо, обласне підприємство "Профілактична дезінфекція" працює з всіма українськими авіакомпаніями, угорським перевізником Wizz Air, магазинами АТБ, АЗС WOG.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.