Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львів

Середа, 12 жовтня 2022, 15:09

Львів'янам радять зробити запас води на три доби

Львів

Львів’янам рекомендують зробити запас води щонайменше на три доби через загрозу подальшого знищення об'єктів критичної інфраструктури міста.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

ЛМКП "Львівводоканал" рекомендує мешканцям міста робити запас води щонайменше на три доби.

"Ворог нищить критично важливі об’єкти нашого міста, тому наша інфраструктура досі у небезпеці. Просимо усіх за можливості зробити запас питної води вдома щонайменше на 72 години. Так, одній дорослій людині потрібно на добу: 1,5-2 літри питної води; 10-12 літрів для гігієни та для приготування їжі" – наголосили у ЛМКП "Львіввводоканал".

За інформацією підприємства, сьогодні системи водопостачання та водовідведення працюють у штатному режимі, тиск питної води в мережі в межах норми. Відхилень за мікробіологічними та фізико-хімічними показниками у водопровідній воді немає.

Нагадаємо, 10-11 жовтня по території Львівської області зафіксували удари по об‘єктах енергетичної інфраструктури, через що в області виникли перебої з електропостачанням, водою та інтернетом.

За два дні було фактично знищено 4 електропідстанції, частину міста знеструмленопостраждала одна людина.

Загалом 10 жовтня окупанти випустили по території України понад 80 ракет.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.