Зміст статті

5 травня 2023олександр ковальчук

Пісні фронту 2023 (# 58)

Деяка українська попмузика під час війни з Росією.

Декілька треків від представників української попсцени, що намагаються стати суголосними навколишній війні з Росією.

Українська попмузика змінюється повільно. Інколи навіть декілька вдалих альбомів за рік може бути великим щастям. Ще повільніше змінюється реакція місцевих музикантів на якісь великі виклики. І саме тут немає жодних особливих сподівань, оскільки майже увесь перебіг цього процесу можна передбачити наперед.

Хто страждав кон'юнктурою та халтурою до війни, той продовжує її робити зараз у неошароварних шатах. Історія вкотре повторюється тьмою аматорського трешу, який за місяць вже ніхто навіть не згадає.

Аморфна попса й досі так тримається зубами за щось старе, що може дати лише щось банальне у своїй пластмасовій плаксивості.

Monatik

Період банальної ментальності у житті танцюриста Монатика так затягнувся, що його аж потягнуло кудись убік постпанку. Потрібен фіт зі СадСвітом та новий спічрайтер.

Rodzynka

Артистичний етнокодик поміж фауни переховує сліди своєї хлопоманської лірики на театральній сцені.

Артем Пивоваров & Quest Pistols

Неошароварний варвар Артем Пивоваров навіщось вкотре вродив своєю одноманітністю трешове кривляння під вірш Григорія Чупринки разом з гуртом Quest Pistols.

The Hardkiss

Ніхто не знає, чого, власне, завжди бракує безликому гурту The Hardkiss для повного щастя, але бракує там якраз найважливішого.

Biehu

Катерина Бєгу намагається наздогнати своїм денс-попом хвилю свого наразі найбільшого хіта "Сестро". Вже краще, але цього замало.

Parfeniuk

Після гомоеротичного міксу Монатика та Вельбоя пан Parfeniuk схрещує рагуль-поп Вельбоя з мівіна-попом альони альони та Джері Гейл. Порнографічна груповичка у всій красі своєї утопічної щирости.

Kozak Siromaha

Богомільний шансончик від Козака Сіромахи з колгоспним свистом панича Псюка хтось мусить вже зупинити задля благої мети та радості усього побожного люду. Хтось вже мусить братися за дипломну роботу на тему "Феномен деградації особистости на лейблі Enko".

Kristonko

Після патріотичної еротики про батька Бандеру чарівна франківчанка Kristonko вирішила перейти на закохані теми десь убік Христини Соловій, яка вже якось цілувалась зі секс-символом Сергія Жадана.

Freaky Siren

Реп-непорозуміння від виконавиці Freaky Siren під етно-нісенітниці Аліни Паш.

Skofka

Набурмосений Скофка продовжує битися лобом у глухий кут свого секторгазарепу для козаків-пацифістів на стакані. Пес завжди вертає до свого блювотиння.


фото: Фб GeneralStaff.ua

Автор: олександр ковальчук

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.