У Львові виставили на продаж три ділянки під комерцію та промисловість

Четвер, 22 червня 2023, 11:15

На аукціон виставили ділянки на вулицях Городницькій, Північній та на Тракті Глинянському.

Про це повідомляє департамент містобудування Львівської міської ради на своїй сторінці у Фейсбуці.

Департамент містобудування Львівської міської ради виставив на продаж у приватну власність три земельні ділянки у Львові, які передбачені під комерційні потреби та промисловість.

Три ділянки розташовані на вулицях Городницькій, Північній та на Тракті Глинянському. Зокрема:

- на вулиці Городницькій, 43 продають земельну ділянку площею 0,29 га. Стартова ціна лота – 11 318 387 грн, ділянка призначена для будівництва та обслуговування адмінбудівель та офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю;

- на вулиці Тракт Глинянський, біля будинку №34, продають 0,06 га. Стартова ціна – 1 981 250 грн, ділянка призначена для будівництва та обслуговування адмінбудівель та офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю;

- на вулиці Північній, біля промислової зони Сигнівка. Тут продають понад 5 га під промисловість. Стартова ціна – 43 466 927 грн.

Земельні торги заплановані на 4 та 11 липня цього року.

Нагадаємо, також у липні вперше через е-аукціон продаватимуть землю у громадах Львівської МТГ – Дублянах та Малих Підлісках.

Додамо, у серпні 2022 року депутати Львівської міськради затвердили додаткові пільги для учасників індустріальних парків.

Мітки: земельний аукціон, новини львова, продаж землі, промислова зона, сигнівка