Зміст статті

27 жовтня 2023олександр ковальчук

Пісні фронту 2023 (# 83)

Деяка українська попмузика під час війни з росією.

Декілька треків від представників української попсцени, що намагаються стати суголосними війні.

Українська попмузика змінюється повільно. Інколи навіть декілька вдалих альбомів за рік може бути великим щастям. Ще повільніше змінюється реакція місцевих музикантів на якісь великі виклики.

Мія Рамарі

Львів'янка Мія Рамарі забагато слухає Крихітки Каші Сальцової. Лише кращий ліричний талант рятує її від безликості спадкових крихкітконіаців з гурту діти інженерів.

the feels

Добра альтернатива на хвилі відходу вокалістки з колективу. Її тут відчутно бракуватиме, якою б символічною не була вся ця ситуація.

Тіна Кароль

Кароль продовжує бабратися в обгризках хайпових слів попсовою постмодерністкою. Вона нічого не зрозуміла про війну, нічого вона не розуміє й про віру. А ці слова про солодкий гріх, то який секретний код до Таїсії Повалій?

Illia

Класний авант-поп від Іллі Вовка на загубленій території Ігоря Цимбровського.

Маша Кондратенко

Неошароварщина успішно сконала десь у середині цього літа, але тета Маша цього не помітила та вирішила зайти в гості до альони альони на бабусині пиріжки. Ще навіть думає, що у її графоманії є якась іронія.

Lucas Bird

Lucas Bird продовжує роздавати якісного літнього рнб з млосними спогадами надвечір'я. Що на це відповість Tery?

Лівінстон

Мавпувальники Anohni змінили назву та мовчали декілька років, але й далі продовжують тулити їх у свій бароко-поп зі щирістю юного онаніста.

Monatik

Асексуальний танцюрист Монатик дає Тімберлейка під час виходу мемуарів Брітні Спірс. До такої дурниці ще треба було додуматися. Традиційно безликий текст бонусом видає традиційні труднощі з розумінням деяких нюансів української мови.

Bright Adore

Вкраїнські продовжувачі справи романтичних баляд нью-йоркського дуету Дарка й Славко. Мусово треба знайти якийсь новий український мультфільм про осінню принцесу.

Loboda

Стерильне пекло Лободи встелене безрадісним інкубатор-попом, де бракує лише паршивого танцюриста Монатика на закаблуках. Жодного, навіть найменшого натяку на зміни.


фото: Фб GeneralStaff.ua

Автор: олександр ковальчук

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.