Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Львів

Вівторок, 12 грудня 2023, 10:40

У Львові стартує виставка творів Школи емоційного живопису Володимира Патика

Львів

Виставка триватиме з 14 грудня цього року до 14 січня 2024 року.

Про це повідомляє Львівський палац мистецтв на своїй сторінці у Фейсбуці.

У четвер, 14 грудня, о 16:00 год у Львівському палаці мистецтв відкриється виставка творів учнів, викладачів, послідовників та прихильників "Школи емоційного живопису" Володимира Патика.

Виставка триватиме до 14 січня 2024 року.

Як зазначили у палаці мистецтв, львівський живописець Володимир Патик (1932-2016) започаткував "Школу емоційного живопису" у 2013 році. Сьогодні діяльність школи втілена у численних проєктах та відображена у тематичних виставках.

"Завдяки довгостроковій ініціативі творчої майстерні Роксолани та Остапа Патиків з 2017 року творчий діалог митців з Володимиром Патиком – це щорічні виставки, конференції, тематичні пленери в мальовничому маєтку художника в озерному волинському краї, що не лише об’єднали, різні покоління митців з різних куточків України і світу, а й сформували широку палітру діалогу з митцем, що втілюється в найрізноманітніших теоретичних та практичних видових і жанрових мистецьких практиках" – йдеться у повідомленні.

Також в рамках виставки "Школа Володимира Патика: палітра діалогу" заплановано провести низку активностей: круглий стіл, кураторські екскурсії, майстер-класи.

Вхід на відкриття вільний, а під час роботи експозиції квитки можна придбати в касах палацу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.