Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська ОВА

П'ятниця, 15 грудня 2023, 15:33

Львівська ОВА витратить 600 тисяч гривень на оновлення системи електронного документообігу

Львівська ОВА

Львівська ОВА замовила за 600 тисяч гривень оновлення системи захисту для електронного документообігу Megapolis.DocNet у фірми з Київщини.

Управління з питань цифрового розвитку Львівської ОВА провело тендер у системі ProZorro на послуги з оновлення системи електронного документообігу та автоматизації бізнес-процесів Меgароlis.DocNet, які підрядник повинен здійснити до 31 грудня 2023 року.

Аукціон стартував 13 грудня, участь у ньому взяла лише одна фірма –  ТОВ "Інтекресі Бейз" з пропозицією 600 000 грн, яку й визнали переможцем торгів. Очікувана вартість закупівлі також становила 600 000 грн.

Згідно з закупівлею, йдеться про оновлення комп’ютерної програми "Система електронного документообігу та автоматизації бізнес-процесів Megapolis.DocNet" з версії 1.2.14.27 на версію 1.2.18.14.

Також переможець тендеру має додати новий функціонал для підписання двосторонніх договорів для документів класу "Договір" з метою оптимізації процесу підписання міжбюджетних трансфертів між 70 громадами області та Львівською ОВА, й забезпечити можливості створення документа з типом "Електронне звернення".

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Інтекресі Бейз" зареєстроване з 2007 року у селі Вишневе Київської області, займається комп'ютерним програмуванням. Фірма належить киянину Михайлу Віговському та кіпрській компанії Intecracy Venture Ltd. 

Зазначимо, у листопаді цього року ТОВ "Софтлайн ІТ", що також належить Михайлу Віговському та кіпрській компанії Intecracy Venture Ltd, виграло тендер зі створення системи захисту для електронного документообігу у Львівській ОВА вартістю 1,5 мільйона гривень.

Нагадаємо, у травні цього року Львівська ОВА замовила комплектуючі до серверів для системи електронного документообігу Megapolis.DocNet за 175 тис. грн у фірми з Києва, а у серпні цього року – обслуговування цієї системи за 300 тис. грн у київської фірми.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.