Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівські маршрутки

Четвер, 11 січня 2024, 14:52

Валідаторні профани Садового бояться зурочити нового оператора

львівські маршрутки

У Львівській міськраді не розголошують, SIM-картки якого оператора встановили у валідаторах, бо бояться хакерської акати.

Про це сьогодні під час брифінгу повідомив директор ЛКП "Львівавтодор" Микола Власюк.

Він зазначив, що наразі Львівська міськрада підписала договори з новим оператором мобільного зв'язку, щоб обладнати SIM-картками валідатори у громадському транспорті, але з яким саме оператором не розголошують.

"Не буду розказувати на карточки, якого оператори ми замінили картки "Київстару". Не хочу, тому що хакери заволоділи одним оператором, і можуть заволодіти іншим. Ми зараз зробили так, що у нас є, як мінімум два оператори, а по плану буде три, щоб можна було оперативно робити заміну" – пояснив Микола Власюк.

За його словами, дизайн, який розробили у 2020 році, передбачав, що у валідаторі повинна бути лише одна SIM-карта, тому зараз стараються максимально мінімізуючи додаткові витрати, налагодити роботу декількох операторів. 

Зазначимо, раніше всі валідатори із центральним програмним забезпеченням були обладнані мобільними SIM-картками "Київстар", але збій у роботі оператора спричинив низку проблем у процесі обміну інформацією про оплату.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.