Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівський обласний ТЦК та СП

google.maps

Четвер, 18 січня 2024, 10:24

Львівський ТЦК підозрюють у махінації щодо ухилення від мобілізації працівників двох місцевих компаній

Львівський обласний ТЦК та СП

ДБР проводить обшуки у ТЦК, щоб знайти листування з ТОВ "Барком" та ТОВ "Родинна ковбаска" щодо призупинення оформлення призову їхніх працівників.

Про це повідомляє громадський діяч Ігор Фінканін на своїй сторінці у  Facebook.

Як він повідомив, Личаківський районний суд Львова видав дозвіл на проведення обшуків у Львівському обласному ТЦК та СП. Згідно з документом, обшуки проводять слідчі ДБР. 

"Надати дозвіл слідчим групи слідчих у кримінальному провадженні на проведеннія обшуку у приміщеннях Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки у м.Львові на вул. Франка, 25, з метою відшукання в ній та вилучення речей і документів, які можуть бути використані як доказ у кримінальному провадженні" – йдеться у документі.

Йдеться про дозвіл на вилучення листування, яке може бути використано як доказ у провадженні, між обласним ТЦК та СП, ТОВ "Барком" та ТОВ "Родинна ковбаска" щодо призупинення оформлення призову на військову службу під час мобілізації працівників зазначених підприємств. Згідно з ухвалою дозволено вилучити усі журнали, ноутбуки, флешки, мобільні телефони та іншу техніку на якій підроблялися документи.

Ухвала оскарженню не підлягає.  

Нагадаємо, 16 жовтня 2023 року головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний своїм наказом призначив на посаду начальника Львівського обласного центру комплектування та соціальної підтримки полковника Артура Ніязова.

Додамо, 15 січня слідчі СБУ провели обшуки у департаменті цивільного захисту Львівської обласної військової адміністрації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.