Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ринок Шувар

Четвер, 2 квітня 2020, 10:00

У працівників Шувару виявили підозру на коронавірус

ринок Шувар

Вчора експрес-тестами на коронавірус у місті протестували ще 222 осіб, з них у чотирьох тест був позитивним.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вчора, 1 квітня, експрес-тести на коронавірус зробили 202 працівникам АТП № 1 та тролейбусного депо, а також 20 працівникам ринку "Шувар".

Зокрема, у 99 працівників АТП № 1 захворювання на коронавірус не виявили, у 103 працівників тролейбусного депо також був негативний результат тестування, однак із 20 протестованих працівників "Шувару" у чотирьох виявили підозру на коронавірус.

Сьогодні медики продовжать тестувати працівників АТП № 1, тролейбусного депо та ринку "Шувар". Загалом за два дні у Львові експрес-тестами на коронавірус протестували 500 осіб, з яких у 7 виявили підозру.

Зауважимо, експрес-тести лише дають підозру на коронавірусну інфекцію, а підтверджує – ПЛР-діагностика, яку, в разі позитивного експрес-тесту, робить лабораторія обласного лабораторного центру.

Нагадаємо, станом на 1 квітня у області зафіксували 7 випадків зараження на коронавірус. 30 березня у Львові за допомогою експрес-тесту виявили коронавірус у водійки трамвая. Станом на 1 квітня у трьох водіїв АТП-1 з допомогою експрес-тестів виявили інфікування коронавірусом. 

З 26 березня у місті розпочали проводили тести на коронавірус методом проведення полімеразної ланцюгової реакції. 

Додамо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.