Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

будівництво

cutcaster.com

Четвер, 14 листопада 2013, 12:46

Львівська міськрада звернувся до правоохоронців через незаконне будівництво заправки на вул. Липинського

будівництво

Департамент містобудування Львівської міськради звернувся до прокуратури та міліції через незаконне будівництво заправки на вулиці Липинського

Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

За словами Андрія Павліва, директора департаменту містобудування, він скерував звернення до прокуратури та правоохоронних органів щодо будівництва автозаправної станції на вул. Липинського, навпроти автосалону «Форд». Як повідомляють в департаменті, будівельні роботи почались без погоджень та належної документації.

Земельна ділянка, площею 0,15 га, належить ТзОВ «Інвест Регіон». Підприємство зверталось до департаменту для надання містобудівних умов та обмежень на будівництво та реконструкцію АЗС.

Нагадаємо, департамент підготував роз’яснення, що розміщення тут заправки суперечить генеральному плану міста, а також ухвалі міської ради, якою затверджена схема розміщення АЗС. Також тут знаходяться озеленені території. Незважаючи на це, роботи все-таки розпочали.

Відтак, відповідно до повноважень, департамент містобудування звертатиметься до Прокуратури, міліції та Інспекції Держархбудконтролю із проханням здійснити перевірку законності робіт.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.