Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Варіанти.net

П'ятниця, 15 червня 2012, 12:33

Львівські волонтери танцюватимуть хіп-хоп

Сьогодні, 15 червня, о 16.00 в спортзалі СШ № 35 для волонтерів Євро-2012 у Львові відбудеться майстер-клас з хіп-хопу. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Всі волонтери харчуються та отримують все, що необхідне для їх роботи під час Чемпіонату Євро-2012. В між матчевий період для волонтерів Євро-2012 заплановано ще 5 майстер-класів та спеціальна програма з різних видів спорту, танців, ігрові міні-турніри. Майстер-класи проводять тренери зі спортивних федерацій Львова.

Крім того, щодня в кімнаті відпочинку Центру волонтерства проводяться міні-турніри з настільного футболу, тенісу, дартсу.
Також волонтери Євро-2012 взяли участь у двох флеш-мобах: «Вивіси прапор під час Євро-2012!» та «Підтримаймо збірну України разом!».

Нагадаємо, «Центр волонтерства» ? підрозділ, який надає організаційну, інформаційну та адміністративну підтримку всім волонтерським напрямкам Євро-2012. Центр волонтерства діє з 7 червня до 1 липня в приміщенні СШ №35 (вул. В. Шухевича, 2).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.