Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

банк "Фінанси і кредит"

tsn.ua

П'ятниця, 18 грудня 2015, 14:34

Нацбанк ліквідував банк "Фінанси та Кредит"

банк "Фінанси і кредит"

Нацбанк ухвалив рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію банку ПАТ "Банк "Фінанси та Кредит".

Про це повідомила прес-служба Національного банку України.

17 грудня Національний банк України за пропозицією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб прийняв рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію ПАТ "Банк "Фінанси та Кредит".

У Нацбанку пояснили це рішення у зв’язку з невиконанням задекларованих заходів щодо покращення ліквідності банку та відсутністю достатніх дій з боку власників банку для запобігання його неплатоспроможності, а також у зв’язку з тим, що діяльність банку "Фінанси та Кредит" не відповідала вимогам банківського законодавства.

Нагадаємо, 17 вересня Нацбанк відніс цей банк до категорії неплатоспроможних. Як зазначала голова Національного банку України Валерія Гонтарева, головний акціонер банку – Костянтином Жеваго, не виконав свої зобов’язання.

Раніше Нацбанк ліквідував ПАТ "Банк Велес"ПАТ "Інтеграл-банк"АКБ "Капітал"ПАТ "Унікомбанк"ПАТ "Укркомунбанк"ПАТ "Укргазпромбанк"ПАТ "Східно-промисловий комерційний банк"ПАТ "Український професійний банк" та ПАТ "Банк Національний кредит", ПАТ "Радикал-банк" та ПАТ АБ "Столичний", ПАТ "КБ "Надра"ПАТ "Енергобанк"банк "Стандарт"ПАТ "Омега-банк"ПАТ Банк "Контракт". 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.