Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. Листопадового чину

Вівторок, 1 березня 2016, 18:12

На вулицях Гнатюка та Листопадового чину тимчасово банять паркування

вул. Листопадового чину

З 2 до 4 березня усі припарковані авто на вул. Гнатюка та вул. Листопадового забиратиме евакуатор через монтаж контактної мережі для тролейбусів №13.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За інформацією ЛКП «Львівелектротранс», 2-4 березня заплановано виконати роботи з монтажу контактної мережі тролейбусного маршруту №13 на вул. Гнатюка на ділянці від проспекту Свободи до вул. Листопадового чину для заїзду тролейбусів в депо.

«Для належного виконання робіт, звертаємось до водіїв з проханням не паркувати свої автомобілі на цій ділянці вночі з 22.00 год 2 березня до 5.00 год 3 березня та з 22.00 год 3 березня до 5.00 год 4 березня. Дякуємо за розуміння», – зазначили у ЛКП «Львівелектротранс».

Як наголосили в управлінні транспорту та зв’язку Львівської міськради, для забезпечення проведення робіт будуть залучені працівники поліції та ЛКП «Муніципальна дружина», зокрема, за потреби працюватиме евакуатор.

Нагадаємо, тролейбус №13 курсує до пам'ятника Шевченка на проспекті Свободи з червня 2015 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.