Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Арена Львів

Середа, 25 травня 2016, 18:11

Порошенко просить зняти санкції з "Арени Львів"

Арена Львів

Петро Порошенко звернувся до президента ФІФА Джанні Інфантіно із проханням зняти санкції з стадіону "Арена Львів".

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема, таким чином національна збірна України могла б проводити у Львові кваліфікаційні матчі до Чемпіонату Світу 2018 року.

Зазначимо, стадіон "Арена Львів" дискваліфікували на 5 років за рішенням дисциплінарного комітету ФІФА від 27 вересня 2013 року та відсторонили від проведення офіційних змагань під егідою ФІФА. Санкції наклали через недисципліновану поведінку вболівальників на матчі відбору до Чемпіонату світу 2014 між збірними України і Сан-Марино, що відбувся на стадіоні "Арена Львів" 6 вересня 2013 року.

Також керівництво стадіону не змогло забезпечити належний рівень комфортності глядачів під час матчів "Шахтар" – "Динамо", "Шахтар" – "Карпати" та "Зоря" – "Шахтар" .

Додамо, що голова Львівської ОДА Олег Синютка заявив, що планує скерувати звернення у Міністерство молоді та спорту України щодо звільнення із посади директора "Арени Львів" Дениса Ринського через "нездатність директора забезпечити лад на стадіоні під час проведення офіційних матчів та налагодити роботу відповідних служб".

Нагадаємо, на початку березня Денис Ринський відзвітувався щодо роботи "Арени Львів" у минулому році.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.