Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

земельна ділянка

П'ятниця, 1 липня 2016, 16:59

На Львівщині оцифрували 810 тисяч земель

земельна ділянка

До бази Державного земельного кадастру внесено дані про 810 тисяч земельних ділянок Львівщини.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Держгеокадастру у Львівській області.

Зокрема, кадастрові реєстратори відкрили в електронному форматі 810723 поземельних книг, що становить 98% від зареєстрованих земельних ділянок на території області.

Минулого року відкрито у електронному форматі понад 275 тисяч поземельних книг.

«Ця робота проводиться на виконання доручення Голови Держгеокадастру – Максима  Мартинюка, з ділянками які були оформлені до 2013 року. Внесення відомостей до Державного земельного кадастру проводиться безоплатно та без участі громадян. Завершення цих робіт зробить доступнішими адмінпослуги в он-лайн режимі» – відзначив начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області Андрій Кавецький.

Зазначимо, найкраще цю роботу організовано керівниками Кам`янко-Бузького (100%), Пустомитівського (100%), Бродівського (97%), Перемишлянського (97%), Сокальського (97%) територіальних підрозділів Держгеокадастру, ще у семи районах Львівщини цей показник перевищує 90%.

Також на високому рівні (більше 90%) цю роботу здійснюють відділи Держгеокадастру у містах Борислав, Дрогобич, Моршин, Стрий, Трускавець, Червоноград, Новий Розділ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.