Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

спортмайданчик

П'ятниця, 13 січня 2017, 11:49

У 2017 році за кошти ДФРР профінансують спортивні проекти

спортмайданчик

Не менше 10% інвестпроектів ДФРР у 2017 році будуть об'єктами спорту і фізкультури.

Про це повідомила прес-служба Кабінету міністрів. 

Як заявив віце-прем'єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко, не менше 10% інвестиційних проектів, що будуть реалізовуватись 2017 року у регіонах за кошти Державного фонду регіонального розвитку, стосуватимуться спортивної та фізкультурної інфраструктури.


"Ми очікуємо якісних проектів із розвитку спортивної інфраструктури у громадах. Розвиток освітньо-спортивного простору в об’єднаних територіальних громадах – один з пріоритетних напрямків секторальної децентралізації", –наголосив Геннадій Зубко.



Нагадаємо, цього року Львівська область подала 267 інвестиційних проектів, які фінансуватимуться з ДФРР.

Найбільше проектів подав Пустомитівський район – 31, Жовківський – 27, Старосамбірський – 18, Самбірський – 24. Більшість поданих проектів від Львівщини, які оприлюднені на сайті міністерства, стосуються ремонту шкіл та народних домів, вуличного освітлення, дитячих майданчиків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.