Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Оксі Банк

Прес-реліз,   П'ятниця, 7 квітня 2017, 15:55

Оксі Банк отримав сертифікат високої надійності

Оксі Банк

Рейтингове агентство IBI-Rating підтвердило рейтинг надійності банківських вкладів "Оксі Банку".

Зокрема, IBI-Rating 31 березня 2017 року підтвердило рейтинг надійності вкладів ПАТ "Оксі Банк" на рівні "4", що означає високу надійність вкладів.

"Фінансова установа надійна, своєчасно розраховується по зобов’язаннях в межах вимог, встановлених діючим законодавством України і НБУ. Ймовірність виникнення проблем зі своєчасним поверненням вкладів невисока і в незначній мірі залежить від впливу зовнішніх та внутрішніх факторів", – йдеться у повідомленні.

 

 

Зазначимо, ПАТ "Оксі Банк" є універсальною фінансово-кредитною установою, що обслуговує суб’єктів господарської діяльності та фізичних осіб. Із початку роботи в жовтні 2008 року банк веде прибуткову діяльність, виконує всі економічні нормативи.

Зараз це єдиний банк у Львові, який має стовідсотковий український капітал. Головний офіс розташований у центрі Львова, на вулиці Газовій, 17.

Згідно з класифікацією Національного банку України ОКСІ БАНК входить до IІ групи банків України.

Банк має ліцензію НБУ № 247 від 15 листопада 2011 р. та Свідоцтво учасника Фонду гарантування вкладів фізичних осіб № 200 від 22 листопада 2012 р.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.