На Львівщині понад 27 млн. грн. надійшло до місцевого бюджету

Вівторок, 21 серпня 2012, 18:28

Із початку 2012 року регіональні управління податкової видали 5617 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами.

 

Про це повідомляє прес-служба ДПС у Львівській області.

«До місцевого бюджету за 7 місяців надійшла плата за ліцензії на право оптової торгівлі, експорту (імпорту), виробництва спирту, роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами у розмірі 27524,3 тис. грн., що складає 110,2% до планових показників», – зазначено у повідомленні.

Також за 2012 рік працівники податкової у Львівській області провели 8 перевірок суб’єктів господарювання, які здійснюють оптову торгівлю алкогольними напоями та 76 перевірок тих, які здійснюють роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами.

Під час перевірок буливиявлені 116 порушень, зокрема: 9 випадків безліцензійної торгівлі, 15 – торгівля алкогольними напоями за цінами, нижчими від мінімальних роздрібних цін, 25 – торгівля тютюновими виробами за цінами, вищими від встановлених максимальних роздрібних цін, 17 – зберігання алкогольних напоїв з підробленими марками акцизного податку чи без марок акцизного податку, 12 випадків реалізації алкогольних напоїв та/чи тютюнових виробів особам, які не досягли 18 років та ін.

За результатами проведених перевірок до суб’єктів господарювання застосовані фінансові санкції на загальну суму 234,3 тис. грн.

Мітки: алкоголь, ліцензії, податкова, тютюн