Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

земельна ділянка

П'ятниця, 30 червня 2017, 11:27

З початку року землевпорядники Львівщини надали 25 тисяч витягів із Держземкадастру

земельна ділянка

Було опрацьовано більше 67 тисяч звернень.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Держгеокадастру України.

Зокрема, з початку року землевпорядники області опрацювали 38 515 заяв громадян про реєстрацію земельних ділянок та 25 241 заяву про видачу витягів із Державного земельного кадастру.

Найбільше мешканці Львівщини звертались до Держгеокадастру за реєстрацією земельних ділянок у Жовківському (зареєстровано 3 249 ділянок), Пустомитівському (зареєстровано 3 220 ділянок) та Самбірському (зареєстровано 2 931 ділянка) районах.

За словами начальника Головного управління Держеокадастру у Львівській області Андрія Кавецького, найбільш затребуваною громадянами послугою залишається видача витягів із державного земельного кадастру.

Відтак, найбільша кількість таких заяв надійшла та була опрацьована у Пустомитівському – 3 455, Сокальському – 1 508  районах Львівщини та Львові – 1 923.

Загалом від початку 2017 року до  Держгеокадастру Львівської  області надійшло 69 418 заяв громадян про надання адмінпослуг із ведення Державного земельного кадастру, а землевпорядники опрацювали 67 454 заяви, або близько 97% від їх загальної кількості.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.