Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Порошенко

П'ятниця, 30 червня 2017, 15:50

Порошенко відмовився скасувати санкції на російські соцмережі

Петро Порошенко

Петро Порошенко відмовився виконати петицію щодо розблокування російської соціальної мережі "ВКонтакті".

Про це повідомляє РБК-Україна.

Зокрема, президент Петро Порошенко відповів відмовою на суспільну петицію з вимогою зняти блокування з російської соціальної мережі "ВКонтакті", яка була подана на сайті Президента України.

"Підтримку електронної петиції про скасування блокування інтернет-ресурсу "ВКонтакте" вважаю неможливим", – наголосив Петро Порошенко.

За його словами, застосування до російського холдингу Mail.ru Group та інших російських інтернет-компаній спеціальних економічних і обмежувальних заходів терміном на 3 роки на сьогодні є законним та необхідним заходом.

"Російський холдинг Mail.ru Group, до складу якого входять товариства з обмеженою відповідальністю "Мейл.РУ ГРУП", "Мейл.ру Україна", "ВКонтакті", а також група компаній "Яндекс" та деякі інші інтернет-компанії широко використовуються російськими спецслужбами для просування російської пропаганди і проведення спеціальних інформаційних операцій проти України і її громадян", – додав Петро Порошенко.

Нагадаємо, Петро Порошенко застосував обмежувальні та спеціальні економічні санкції щодо цих соціальних мереж 16 травня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.