Добродомов має з'явитися у поліцію через перетин кордону Саакашвілі

Понеділок, 11 вересня 2017, 11:42

МВС оприлюднило список народних депутатів, які перетнули кордон разом із Міхеілом Саакашвілі.

Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора у "Шегині" польсько-український кордон разом із екс-головою Одеської ОДА Міхеілом Саакашвілі перетнули 5 народних депутатів. Це Юлія Тимошенко, Сергій Власенко, Юрій Дерев'янко, Павло Костенко та Дмитро Добродомов, а також з ними був екс-голова СБУ Валентин Наливайченко.

Як заявив сьогодні міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, усім учасникам "прориву", навіть народним депутатам, потрібно з'явитися в поліцію.

"Депутатська недоторканість не поширюється на чисто кримінальний злочин – незаконне переправлення осіб через державний кордон України", – наголосив Антон Геращенко.

Нагадаємо, вчора у "Шегині" екс-голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі прорвався через кордон. Після акції 11 правоохоронців звернулися до лікарів, а львівська поліція відкрила з цього приводу кримінальне провадження.

Раніше 10 вересня поблизу пункту пропуску "Краківець" партія "Рух нових сил", лідером якої є Міхеіл Саакашвілі, планувала провести безтрокову акцію щодо приїзду в Україну Саакашвілі. Однак цього ж дня Львівська обласна організація цієї партії на чолі з головою Василем Курієм відмовились від участі у акції-зустрічі Міхеіла Саакашвілі у Краківці.

Однак Саакашвілі прорвався через кордон у "Шегинях".

 

Мітки: Арсен Аваков, Дмитро Добродомов, Міхеіл Саакашвілі, шегині